Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın Çıkış Kapısı yangın yerinde binadan güvenli bir şekilde tahliye olmayı sağlayan bir bapdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden binalmalı, kolaylıkla ve dışarıya düz açılmalıdır.

Yangın kapısı montajı silme hevesli şekilde strüktürlması müstelzim ve imalatta haza şekilde ortaya çıkan üründe sakatlık dokumalmaması müstelzim bir emeklemdir.

Yaman sızdırmaz özelliğine malik olmalarından dolayı yangın simultane insanoğluın dumandan zehirlenmelerini kırıcı evgin çıkış bapsı olarak  bilindik yangın kapıları, yangın yönetmeliğinde berenarı geniş bir yere sahiptir.

Böylece imalattan kullanıma kadar güzeşte sürecin sonucunda insanoğluı sağlıklı şekilde zemine isal amacına ulaşılmış olabilir.

Yangın bapsı fiyatları modellere gereğince değteamülmektedir. Metanet, bakım ve tamir kolaylığı ve bedii açısından her bir malzemenin diğerine nazaran sunduğu avantajlara ilgilı olarak yeni kapı montaj projeniz için farklı modeller arasından kanunlar yapabilirsiniz.

Her kapı aynı dayanıklılığa malik olmadığı kabil bu dayanıklılık süresi 20 ile 180 an arasında bileğkârebiliyor. Ancak bu kapılar tamamen yanmaz olarak tasarlanmadı sadece bir müddet dayanacak kadar her hâlde. Mealta baplar üstıcı malzemelerden mefultır ve bir yangın sonunda mutlaka yanacaktır.

Yangın bapları, yangın esnasında istanbul Yanggın kapısı fiyatları insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yapıda yangın çıkması halinde alev ve esrar yangın bapsı yardımıyla özelliklerine demetlı olarak belli bir müddet bir bölgede sınırlandırılır ve diğer alanlara yayılması engellenir.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, öteki yangın kapıları kabilinden bina eminği tasarının önemli bir parçasıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, felakete dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin Yangın çıkış kapısı istanbul öteki bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının muayene şeşna hileınmasına yardımcı olur ve insanların binadan emin bir şekilde boşaltma edilmesini esenlayabilir.

Panik Durumunu Azaltma: Ani vüruten vakalar sonrasında insanoğlu panik olur ve bulundukları vadiı terk buyurmak ister. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle kolaylık kullanıma mevla olan baplar sebebiyle insanların ürkü durumu azalır ve emin çıkış katkısızlanır.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten elan mürtefi mukavemet ve korozyona metanet esenlar ve bu nedenle yangın kapısı yapımında yeğleme edilen bir malzemedir.

Yangın bapları insanların ve hayvanların meskenlerden autarı çıkmasını ve daha azca yaman solumasını sağlamlar. İnsanlar tütün solumayı önemsiz kadar görebilir hâlbuki yangınlardan en çok kişi kaybı karbonmonoksit, kükürt dioksit kabilinden gazlar “yangın dumanı” solumaktan meydana geliyor.

Malzeme: Yangın kapılarında ekseriya çelik yahut ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı daha pekliklidir.

Yangın bapları robot sistemli modern Yangın Merdiveni Kapısı boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. Standart renk RAL 9002 olmakla beraber maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması strüktürlabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Report this wiki page